Barnvagnsbio

Barnvagnsbio på Folkan i Borgholm

Är du föräldraledig eller snart ska bli är du välkommen till Folkan i Borgholm på barnvagnsbio.

På flera platser runt om i Sverige erbjuds barnvagnsbio och nu vill göra det även i Borgholm. Ta med din bebis och se en bra film! Ljudet är dämpat och salongen är lite ljusare. En film där det är okej att bebisar jollrar! Behövs det bryter vi filmen mitt i och tar en paus.
Vi hoppas att det blir en träffpunkt för er som är föräldralediga eller snart ska bli.

Onsdag 26 februari 2020 klockan 10.00 visas ”En del av mitt hjärta”

35-åriga Isabelle är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

En musikalfilm från 2019 med musik från Tomas Ledin. 1 timme 58 minuter

Pris 50 kronor, du betalar bara för dig. Boka biljett på www.folkanborgholm.se eller köp direkt på plats. Betalning via swish eller kontant.

Alla barn som är i barnvagnsåldern är välkomna (0-8 månader)

Folkan öppnar klockan 9.30. Det finns skötbord. Barnvagnar kan i mån av plats tas med in i biosalongen annars finns möjlighet att ställa dem i lokal bredvid.

Efter filmen bjuder vi på fika och filmprat. Ta gärna med mat till barnen, det finns micro att värma den i.

Har du frågor kontakta Christina på Öppna förskolan 0485-886 61eller Maria på kulturenheten 0485-880 81.

Barnvagnsbio är ett samarbete mellan Folkan bio i Borgholm och Borgholms kommun (kulturenheten och familjecentralen/öppna förskolan).